Potty training #2

Cakap pada Wafi, kalau dia berak di tandas, nanti Mama bagi Kinder Joy. Melalak nak immediately sebab dah nampak Kinder Joy tersebut. Nope, I said.

Tak lama lepas tu dia cakap “nak la”, nak berak maksudnya. Ok bawak masuk bilik air. Duduk atas tandas… tapi main air paip je rupanya. Bila dah siap berbaju semula… dia claim Kinder Joy. Nope. Melalak lagi… hahah.

Ok la… kasihan. Maka bagi kitkat je.

Drama betul anak aku ni. Dah pandai cari loophole pulak… tapi mak dia pandai fix loophole ye.

Tinggalkan Balasan