Selalu stress dan nak marah-marah?

Ok sebenarnya saya dah mula amalkan makan Sacha Inchi Seed Oil. Antara faedahnya adalah mengekalkan kesihatan mental. Macam serius benar bunyinya kan? Kiranya bantu emosi kita untuk sentiasa dalam keadaan waras. Emosi lebih stabil dan tenang.

Bab ni efeknya lebih kurang macam akalau kita makan vitamin B-complex. Ibu-ibu lepas bersalin biasanya mesti dapat vitamin ni dari hospital. Biasanya lepas tu saya sambung makan vitamin B-complex Shaklee sampai habis pantang. Suplement yang ni pun bagus juga.

Dalam Sacha Inchi Oil ni terkandung asid amino tryptophan yang boleh meningkatkan pengeluaran hormon serotonin yang dikenal sebagai hormon penstabil mood. Begitulah lebih kurang ringkasnya. Nak terangkan lebih terperinci saya tak layak sebab saya pun tau dari pembacaan sahaja. Tak ada sijil kelayakan, :D.

Berdasarkan pengalaman sendiri dan beberapa orang lain yang saya kenal, saya syorkan anda-anda yang baca ni untuk cuba amalkan makan Sacha Inchi Seed Oil. Kecuali anda memang seorang yang langsung tiada masalah, semuanya sempurna sahaja.

Tapi kalau anda adalah seorang pesakit kronik, adalah lebih baik rujuk kepada doktor anda sebelum ambil apa-apa suplemen. Ini wajib ya. Diri sendiri dan doktor anda lebih tau keperluan tubuh anda, apa yang boleh diamalkan dan apa yang patut ditinggalkan.

Boleh HUBUNGI SAYA untuk dapatkan Sacha Inchi Seed Oil 500mg Softgel.

Leave a Reply