Jom get ready nak puasa dengan Set Ramadan

Bulan Ramadan semakin hampir. Tentu banyak antara kita yang dah mula plan persiapan ibadah sunat dan menu-menu untuk sahur dan berbuka. Jom kita tengok apa yang sesuai dan tersedia di Shaklee untuk bulan Ramadan. Kita panggil Set Ramadan.

Bulan biasa atau bulan puasa kita semua tetap kena bekerja keras kan. Terutama zaman sekarang yang mencabar ni kan. Kita sebagai umat Islam ni pun tak boleh jadikan berpuasa sebagai alasan prestasi kerja merudum. Tak kira bekerja di luar atau mengurus rumahtangga sepenuh masa, sedaya upaya kita mahu bekalan tenaga yang cukup.

 

Set Ramadan ni sesuai untuk anda-anda yang mahu kekal aktif walaupun sedang berpuasa. Kalau seharian lemau pun tak seronok kan.

ESP dan Mealshake – Hanya shake-shake dan minum di waktu sahur badan terus bertenaga sewaktu berpuasa. Kaya dengan protein dan kalsium malah low GI. Jika anda seorang ibu mengandung dan menyusu yang mahu berpuasa tapi risau perut lapar dan tak bertenaga, haaa… lagilah sesuai sangat ni lapar aje kan kerjanya, hihi.

Performance Drink – Mampu memberi tenaga dan mengelak dehidrasi. Kalau dulu ada yang mencari minuman glukos sekarang apakata anda cuba performance drink ini. Berperisa orange bancuh pula sejuk-sejuk hilang dahaga seharian berpuasa. Boleh jadikan sebagai minuman berbuka puasa uols. Top up balik air dalam badan. Rasa segar je masa terawih.

Lecithin – Elok untuk melarutkan lemak-lemak yang masuk ke dalam badan. Lagi-lagi bila makan makanan yg terlebih lemak sewaktu berbuka. Dengan pengambilan konsisten mampu mengekalkan potongan badan jadi tak la terlebih besar masa beraya nanti. Bulan puasa makanan sedap-sedap kan… hihi.

NAK BELI SET RAMADAN SHAKLEE

Berminat? Meh contact saya untuk dapatkan harga yang lebih best. Nak terus tanya harga terkini, boleh. Nak tanya-tanya info lagi pun boleh.

Contact saya; 012-9341458 (Fhatiah)

Boleh juga Whatsapp saya di;

http://fhatiah.wasap.my

 

Leave a Reply