Suami isteri perlulah saling bekerjasama untuk mengelak stress.

Ada terbaca tentang suami-suami perlu bantu isteri mereka yang ada tanda-tanda stress. Beri perhatian, sentuhan dan kasih sayang untuk mengelak stress. Betul tu. Tapi kadang suami pun stress juga akibat kerja dan hal-hal lain. Macam mana pun sama-samalah ikhtiar. Mungkin cuba ubah rutin, pemakanan, bahagi tugas dirumah etc. Antara penyebab stress adalah badan yang keletihan […]

GLA Complex: Untuk kesejahteraan tubuh badan.

Untuk kesejahteraan tubuh badan. GLA Complex dirumus khas untuk membantu wanita mengekalkan kesejahteraan badan dan minda sepanjang kitaran bulanan.   Tidak semua wanita punya kitaran haid yang teratur. Selain tubuh merasa terganggu, minda dan emosi kita juga ikut sama terganggu. Haid yang teratur penting untuk wanita. Terutamanya yang sedang cuba untuk hamil (Trying to Concieve, […]

Selalu stress dan nak marah-marah?

Ok sebenarnya saya dah mula amalkan makan Sacha Inchi Seed Oil. Antara faedahnya adalah mengekalkan kesihatan mental. Macam serius benar bunyinya kan? Kiranya bantu emosi kita untuk sentiasa dalam keadaan waras. Emosi lebih stabil dan tenang. Bab ni efeknya lebih kurang macam akalau kita makan vitamin B-complex. Ibu-ibu lepas bersalin biasanya mesti dapat vitamin ni […]