Saya perlukan tenaga!

set tambah tenaga shaklee bantu beri tenaga seharian

Selalu rasa lemau dan lesu sejak dari awal pagi? Tak best betul. Rutin harian pasti terganggu kan? Tak boleh berterusan begitu, mesti ikhtiarkan sesuatu. Apa kata cuba amalkan SET TAMBAH TENAGA ni. Insyaallah kekal cergas sepanjang hari.   Set ini terdiri daripada 3 vitamin asas untuk badan kita iaitu: Vitalea (multivitamin) šŸŒ¼Mengandungi 28 jenis vitamin […]

Wanita hamil dan bayi dalam kandungan perlukan nutrisi yang cukup.

nutrisi untuk ibu hamil

Anda positif hamil? TAHNIAH! Haa… jangan lupa mesti jaga kesihatan dan pemakanan. Semasa hamil ni, biasanya wanita memang sensitif dari segala segi. Bukan sahaja tekak dan lidah jadi makin sensitif, emosi dan semua anggota badan pun mula macam-macam. Tapi jangan risau… sementara saja tu. Nanti dah bersalin semuanya berbaloi-baloi. Selain fikir tentang diri kita, mesti […]

Promosi Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Penggemar Vitamin C sekalian, Shaklee ada offer best ni. dari 21-31 Mei 2018. Boleh ajak kawan2 untuk share beli. Shaklee Sustained Release Vita-C Plus mengandungi total vitamin C lebih kurang 500mg. Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan […]