Saya perlukan tenaga!

set tambah tenaga shaklee bantu beri tenaga seharian

Selalu rasa lemau dan lesu sejak dari awal pagi? Tak best betul. Rutin harian pasti terganggu kan? Tak boleh berterusan begitu, mesti ikhtiarkan sesuatu. Apa kata cuba amalkan SET TAMBAH TENAGA ni. Insyaallah kekal cergas sepanjang hari.   Set ini terdiri daripada 3 vitamin asas untuk badan kita iaitu: Vitalea (multivitamin) 🌼Mengandungi 28 jenis vitamin […]

Perlu ke amalkan suplemen?

daily essential set untuk kesihatan dan kecergasan optimum

Ada orang kata mesti amalkan suplemen. Ada yang kata buat apa? Tak perlu pun… Kini pengambilan supplemen sudah menjadi kemestian untuk hampir setiap orang. Hanya orang yang benar-benar yakin keperluan nutrisinya dapat dipenuhi sahaja tidak memerlukan suplemen. 3 sebab utama mengapa kita perlu makan supplemen 1. Pemakanan seharian kita yg tidak betul-betul seimbang & memenuhi […]

Berendam di Kalumpang Resort and Training Centre (KRTC)

Haaa… Ini kali kedua saya pergi ke Kalumpang Resort and Training Centre (KRTC). Nama sungainya, Sungai Inki. Dah ada nombor Cik Azi, kali ni terus tanya wakaf yang saya nak masih available atau tidak. Alhamdulillah masih kosong untuk tarikh yang saya mahukan. KRTC ni bagus, kawasannya boleh dikatakan bersih dan banyak kemudahan. Urusan pun mudah. […]