Pencuci pakaian anda selamat?

pencuci pakaian shaklee selamat untuk kesihatan dan alam

Ada macam-macam jenis dan jenama pencuci pakaian. Adakah semuanya bagus untuk kesihatan kita dan alam sekitar? Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit – punca lazim berlakunya tindak balas alahan.Ā Ramai orang yang kena alahan akibat guna sabun yang salah. Sentuhan dengan bahan yang menyebabkan alahan ini boleh merengsakan […]

Batuk dan selsema tapi tak suka makan ubat?

Selepas ayah mertua saya meninggal dunia awal Januari lepas anak-anak saya bergilir-gilir demam. Rindu arwah Atok agaknya. Kalau setakat 2-3 round biasanya tak menggangu kesihatan saya. Kali ni lebih. Mak-mak ni biasalah… bila anak tak sihat kita pun tidur tak lena. Memang akan terjaga-jaga nak periksa suhu dan pernafasan anak. Automatik akan terbangun banyak kali. […]

Saya perlukan tenaga!

set tambah tenaga shaklee bantu beri tenaga seharian

Selalu rasa lemau dan lesu sejak dari awal pagi? Tak best betul. Rutin harian pasti terganggu kan? Tak boleh berterusan begitu, mesti ikhtiarkan sesuatu. Apa kata cuba amalkan SET TAMBAH TENAGA ni. Insyaallah kekal cergas sepanjang hari.   Set ini terdiri daripada 3 vitamin asas untuk badan kita iaitu: Vitalea (multivitamin) šŸŒ¼Mengandungi 28 jenis vitamin […]

Perlu ke amalkan suplemen?

daily essential set untuk kesihatan dan kecergasan optimum

Ada orang kata mesti amalkan suplemen. Ada yang kata buat apa? Tak perlu pun… Kini pengambilan supplemen sudah menjadi kemestian untuk hampir setiap orang. Hanya orang yang benar-benar yakin keperluan nutrisinya dapat dipenuhi sahaja tidak memerlukan suplemen. 3 sebab utama mengapa kita perlu makan supplemen 1. Pemakanan seharian kita yg tidak betul-betul seimbang & memenuhi […]