Churros kesukaan anak-anak.

churros-kesukaan-anak

Churro (buat banyak-banyak jadilah churros) ni makanan snek.¬† Bukan kuih/snek asli Malaysia, tapi sekarang banyak orang Malaysia pun suka makan juga. Mudah disediakan dan sedap. Sesuai dimakan semasa sarapan dan kudapan minum petang. Ada macam-macam resepi churros. Resepi yang saya tulis ni lebih mirip resepi Mexican tapi setelah buat banyak kali saya dapat adunan yang […]

Hanya kerana jual suplemen…

Ini gambar cover photo di akaun Facebook saya. Setengah orang menghindar dari saya sebab gambar ni. Bukan pasal anak2 tu… tapi pasal ayat/frasa kat tengah tu. Kerana suplemen. Sebenarnya saya tidaklah terlalu aktif menjual, hanya kepada yang memang mencari. Cuma saudara mara, kawan-kawan, dan orang-orang yang kebetulan jumpa blog atau akaun media sosial saya. Tak […]